SMART FIELD

Tisztelt Partnereink,

bizonyára ismert Önök előtt, hogy a magyar állam Zalaegerszeg – Zala megye székhelyének – közelében, az ország nyugati részén egy nagyon modern autóipari tesztcentrumot épít. Egy közel 265 hektáros területen létesül a „ZalaZONE“.

A tesztcentrum közvetlen szomszédságában magánvállalatunk, a Z-ONE Park Kft. egy, ca. 10 hektáros területen infrastruktúrát fejleszt /SmartField/ olyan cégek számára, amelyek a „ZalaZONE“ tesztközponttal összhangban, ebben a régióban szeretnének tevékenykedni.
Amennyiben az Önök cége vagy intézménye a kutatás- fejlesztés, mérnöki tevékenység, tesztelés, gyártás vagy szolgáltatás területén működnek és itt szeretnének telephelyet létesíteni, szívesen állítunk össze és ajánlunk Önöknek az igényeknek megfelelő, személyre szabott infrastrukturális megoldást.

Tekintettel arra, hogy ez a régió a magyar kormány döntése által kiemelt befektetési területnek számít, gyors és bürokráciamentes megvalósítást tudunk biztosítani akár irodáról, laboratóriumról vagy műhelyről legyen szó.

Nagyon szívesen állunk rendelkezésre mi és az általunk alkalmazott szakértők további megbeszélés céljából és örülünk a kapcsolatfelvételnek kollégánkkal!

E-mail: info@z-onepark.hu